Snart jul

 Jag känner mig så deppig när jag inser att det bara är en vecka kvar och jag har INGEN julstämning alls. Det känns som att det lika gärna skulle kunna vara oktober nu liksom. Dessutom hade jag sett fram emot att fira jul i nya huset men nu vet jag inte om jag är så sugen på det heller. Jag har mycket mer julstämning  hemma hos mamma och pappa och jag kan liksom  inte ens föreställa  mig att fira jul någon annan stans än där.
 
Många andra år så har julstämningen dröjt men det brukar infinna sig när det närmar sig lite. Men nu är ju julen här och inte ens julmusik hjälper. 
 
Jaja,  det är en vecka kvar. Det kanske hinner komma. Med lite tur. I morgon  är det torsdag.  Milton ska på dagis igen. Han har ju varit där tisdag och idag,  men dessförinnan så har han ju varit hemma sjuk i två veckor. Första veckan gick det magsjuka på dagis och han var lite snorig  och hostig så då valde jag att ha honom hemma för att slippa äckel magsjuka.  Men andra veckan så hade vi nog någon släng av magsjuka ändå. Det började med att han blev så dålig i magen. Sen blev han bra i en och en halv dag, sen hade han feber  och kräktes. .osv. Så i helgen har han varit väldigt understimulerad. vi har dessutom hunnit vrida dygnet så han somnat sent och vaknat sent. Allt blir fel då. :-/ så det är skönt nu när han fått vara på dagis lite. Då blir han en mycket gladare och snällare kille.
 
Annars händer inte mycket. Dagarna lunkar på och är mer eller mindre bara en gröt gjord på sega likadana dagar. Städning, bajsblöjor, tv tittande och tvätt. Det är vad livet går ut på just nu. Så jag har inte så mycket att berätta.
Celia har just fått jullov, Jonas har bara en eftermiddag kvar sen helg. lika lättad varje torsdag. Milla det lilla hjärtegrynet växer så det knakar och  hon är så snäll och god att man knappt tror att det är sant ibland.