valborgs

Idag är det torsdag men jag har trott att det har varit fredag hela dagen. Det blir liksom fel i hjärnan när resten av familjen är lediga dagen efter. Apropå det så har jag fått 5 Jobb-pass inbokade i maj månad idag. Så det är ju tydligt att behovet av vikarier just nu verkar vara stort. Jag har ju trots allt fortfarande 2 inskolningsdagar kvar och så måste jag få deligering också. Men det är ju bra om jag får jobba lite extra innan sommaren. Man får se det som lite extra inskolning eftersom att det kommer att vara mindre ordinarie personal så vill man hinna lära sig rutinerna så mycket som möjligt så man inte hamnar i en situation att man jobbar med en annan vikarie som inte heller vet. Sen är det ju inte fel med lite extra pengar nu när det är så mycket som kostar på huset.

Idag spenderade jag förmiddagen med att försöka städa och så. Men fick lite mamma längtan efter att inte ha träffat henne på flera dagar så jag tog en paus och gick hem till henne ett tag. 

Sen gick jag hem och fortsatte städa till det var dags att hämta Milton på dagis. Han orkade gå hela vägen hem själv och snabb var han också.
Sen när jonas kom hem åkte vi till köksförnyarn och förklarade vad vi var intresserade av så vi skulle få en mer exakt offert. 

Efter det åkte vi hem och jag gick och la mig och vilade en timme. När jag vaknade var det Jonas tur att vila. Jag passade på att ta en dusch och lite sånt. 

Idag ville Milton ha kalsonger. Han gick rent upp själv och hämtade på sitt rum i sin låda och han fick på sig dom själv, rätt väg dessutom. Sen kom han ändå ihåg att gå på toa. Då tog han också av och på kallingarna själv.  Så nu kanske hans intresse att bli blöjfri börjar komma av sig själv.

Kvällen spenderades med Pontus och Felicia som kom och grillade och käkade med oss. Blev inget besök till någon majbrasa tyvärr. På menyn stod kött, potatisgratäng, grekisksallad, tzatsiki, pitabröd, grillad majs, champinjoner , lök och hallloumi. Väldans gott! Men man åt då så man fick ont i magen. 

I morgon har jag tänkt försöka få nåt vettigt gjort här hemma. Känns som att vi har alldeles för många påbörjade projekt att man inte ens vet vart man ska sätta igång längre. Det gör mig stressad. Jag skulle behöva få avsluta någonting som är påbörjat så jag får börja bocka av lite på den där listan som snurrar runt i skallen så man inte kan sova på natten. Det är för mycket att göra och för lite tid att göra det på. 

Nä nu är det dags att sova om man ska få nåt gjort i morgon. Over and out!