hall renoveringen

Det börjar ta sig sakta men säkert. Idag har vi jobbat på riktigt bra och i morgon är tanken att golvet i det som ska bli kapprummet ska läggas. Så nu kan jag knappt sova för att jag är så spänd av förväntan. Nu har vi levt utan hatthylla och ordentlig förvaring förnytterkläder i flera månader och jag är så kräkless på röran. I en perfekt värld skulle jag vilja ha råd att köpa en garderob med skjutdörrar där man skulle rymma en massa kläder, skor, hjälmar och diverse prylar. Men allt är så förbenat dyrt. Jag skulle också vilja ha råd att köpa någon rejäl hatthylla med tillhörande skoställ så man får lite ordning och reda på alla våra ytterkläder. Jag börjar vara så trött på att bo i kaos. Det är inte bra för mina stressade nerver. Men nu är vi närmare än någonsin att få detta hus att kännas som ett hem. 

I går hade jag barnvakt till Milla några timmar så jag fick måla och jobba ostört. Min kära vän Johanna lånade henne och det hade gått hur bra som helst. Det är så skönt nu när jag har slutat amma. Det blir en helt annan frihet.

Jag känner mig så otroligt mycket lyckligare nu än jag har gjort på så länge.. all min lust och ork börjar återvända och jag känner mig så mycket gladare och mer tillfreds med livet. 

Det blir bättre och bättre dag för dag!..
Over and out