totalt förvirrad!

Idag har jag haft ett pass på styrmansgatan. jag känner nu att det är lite fullt i hjärnan efter att ha jobbat där så lite och gå inskolning på nya stället. känner mig som en yr höna och undrar hur fan jag ska få in alla rutiner så att det fastnar i ryggmärgen. Men i morgon är det sista inskolningsdagen på skelleftehamnsvägen så jag ska försöka suga åt mig information som en svamp. jag ska dessutom ta med mitt anteckningsblock och skriva ner saker som jag måste komma ihåg.  

i morgon ska sköterskan komma för den delen så jag får min delegering. Då är jag redo att börja vicka där sen när jag får ge medicin. 

jag hoppas att det ska börja ramla in jobb på mig. Det låg ute massor med pass på sjömansgatan v 41. jag intresseanmälde mig på flera men fick inte ett enda ett för att jag inte är utbildad. Så jag måste ta tag i det där med utbildningen annars kommer jag inte att komma långt.  

Så jävla irriterande. 

Idag monterade jag Millas nya bilstol i bilen så nu ryms hon att spänna fast även om.  hon är välklädd. känns mycket bra. hon fick provåka en vända också och hon verkade gilla det för nu kom hon längre upp så nu ser hon lite mer. celia har varit på hockey ikväll. och trots att det blev en förlust så verkade hon ha haft super kul. Hon var då väldigt glad när hon kom hem. så roligt.