Sömnlöst



Jag hade somnat på soffan. Men så vaknade jag när Jonas kom hem efter jobbet. Alltså eftermiddagsveckan i veckan. Så nu råkade jag bli pigg. 

Jag har funderat så mycket senaste tiden på att börja om att blogga. 
Typ som en dagbok. Förr tänkte jag att "Jag har ju ingenting att skriva om" 
Men egentligen har jag ju massor att skriva om beroende på hur jag tänker lägga upp bloggen. Ska den få vara personlig och utlämnande. Eller ska den vara väldigt vardaglig? 
Jag har ju en hel del att skriva och berätta om. Till exempel psykisk ohälsa. Min väg tillbaka till livet. Framsteg och motgångar. Mina 3 barn. Mina husdjur. Huset och alla projekt som man har eller drömmer om. 

Dessutom så har man ju en del funderingar ibland som man skulle vilja ventilera ibland. 
Jag vet däremot bara inte om jag ska starta en ny blogg. Eller om jag ska ha samma. Men blåsa nytt liv i den. 
Om jag ska göra den mer offentlig? För som den här varit utformad senaste åren då jag knappt har skrivit alls så har det ju mest endast varit för att uppdatera min mormor om våran vardag. 

Jag har ju försökt blogga från mobilen och har alltid haft så problem med blogg-appen att jag tappat lusten att ens försöka. Men som min kära lilla mamma sa.  "Du har ju en dator" och ja, det har jag ju faktiskt. 
Vi får se. Men om jag ska börja blogga lite mer seriöst så behöver då bloggen ett rejält lyft om jag ska ha samma. För den är ju verkligen väldigt inaktuell. 

Nu ska jag kämpa för att bli trött igen.
Över and ut!