bus eller godis

Om svaret är godis så blir det en massa bus ändå!

När Jonas drog på jobbet tog jag mig i kragen och snabbstädade undan det värsta. Fixade mat, sen fick barnen börja göra sig klara för bus eller godis. Celia sminkade Milton som vanligt. Och det blev coolt. Hon sminkade sig själv också så att hon såg riktigt läskig ut. 
Vi började med att busa hos mamma och pappa. Sen åkte vi förbi faster Malin och efter det till Matte. Milla ville ju leka med Leah och Meja. Och det är skönt för mamman att döda tid med vuxet sällskap. Den här veckan har faktiskt hittills gått vansinnigt snabbt. 

Celia är ute med sin syster nu men skulle komma hem kring 21.00 så då skulle vi köra en sån där "se-något-på-tv-i-mammas-säng-till-mamma-somnar" grej. 

Jag känner mig inte helt kry. Idag har jag peppat mig med Alvedon hela dagen för att orka med att barnen skulle få ha kul. Och det här gått så där. Men nu när det börjar släppa och jag får andas ut och slappna av så känner jag genast hur dassig jag egentligen känner mig. Mina körtlar har börjat spöka och jag har ont i halsen, fryser och det svider i skinnet. Så nån skit har jag i kroppen 😥
I morgon ska jag försöka lyssna på min kropp och vila mer. 

Over and out