home sweet home

Nu är vi inflyttade. Jag har just bäddar ner mig i sängen för andra natten i huset. Det har varit några väldigt hektiska dagar sista tiden. Igår bar det av till banken vid nio. Jag var så nervös och hade sån ångest att jag nästan behövde kräkas innan och när vi satt där.

Efter allt var klart där bar det av mot hamn igen. Jag hade lite småfix kvar att göra i lägenheten och vi hämtade katterna till huset.

Efter det åkte vi till huset och började städa som dårar. Gnuggade och gnolade så gott det gick. Sen fick vi åka till mamma som hade fixat middag. Efter maten följde mamma med och hjälpte mig att städa ur köksskåpen och packa in lite.
Leena hjälpte till med både lite packning, passning av Milton och kratta till lite på gården. Pappa hjälpte till med lite allt möjligt. Hans hjälpte också till med lite allt möjligt. Och han krattade också gården en del. Malin skötte Milton på förmiddagen. Så vi hade tur att vi hade några som kunde hjälpa så det blev lite ordning här. Hela familjen sov som stockar första natten i nya huset. Katterna kurrade och mådde gott.

I morse bar det iväg på jobbet för mig. Jag var stel som en 100 åring i kroppen när jag vaknade. Har så sjukt ont i hela kroppen nu.

Idag var vi på elgiganten och köpte oss en tvättmaskin som pappa hjälpte oss att installera sen. Så jag har hunnit tvätta en maskin i min alldeles egna tvättstuga. Känns så underbart att det kan ingen förstå. just nu känner jag mig verkligen som den rikaste och lyckligaste människan på hela jorden. Mamma hjälpte till att städa lite till idag och fixa och dona. Bland annat blev altanen lite mer städad. Jag har haft främmande av Lina idag också.

Nu vill jag bara köpa en bra studsmatta hit ut på gården som barnen kan få hoppa i hur mycket dom vill. Och så längtar jag till vi hinner få börja måla och fixa till så det blir fint här.

Dock måste jag säga att det känns mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra att bo här precis som det är. Jag trodde att jag skulle behöva måla dag som natt till hela insidan var vit och sånt för jag hade liksom inbillat mig att jag skulle kräkas och dö annars. Men det känns inte så. Målningen får ta den tid den tar. Vi tar en dag i taget. Och det funkar precis som det är.