Nu händer det saker...

Jag såg just att jag inte har bloggat sedan nyårsafton. Slentrian gör att jag tappar bloggen ibland. När det känns som att det enda man har att berätta är att man äter, skiter och sover i vanlig ordning. Men nu har det hänt en massa saker så nu har jag nåt att berätta. vi har nämligen mer eller mindre köpt hus. Vi har skrivit kontraktet men resten blir klart på tillträdesdagen. Gissa om jag har svårt att sova om nätterna och om veckorna går sakta nu?! Jag längtar så att jag nästan blir galen. samtidigt är jag nervös och rädd på samma gång. Vi kommer att ha så SJUKT mycket att göra när vi flyttar så det är inte klokt. Det må

ste målas och brädslås i sommar och sen måste det renoveras rätt mycket invändigt. Det är gammalt men välskött om man säger så. Så vi kommer nog vilja måla och tapetsera och lägga golv i alla rum mer eller mindre. (fast det vill man väl nästan alltid)

Det roliga med detta hus är att det egentligen är allt som vi inte hade tänkt oss. Men ändå blev vi kära i det bägge 2. Vi ville ju ha en enplansvilla, nu får vi en och en halv våning med källare. Vi ville köpa ett hus som var så renoverat som möjligt så att vi skulle slippa göra så mycket själva, men nu blev det ett hus som kommer att behöva ganska mycket jobb innan vi får det som vi vill ha det. Men det är ändå ett hus som bär en viss charm och värme. och ett hus som man känner att familjen och kärleken kan växa i.

Vi får ta lite i taget. och försöka att inte stressa ihjäl oss. Det kommer kanske inte vara vackert till en början, men det kommer att vara vårt hus. Och vi kommer att få gott om plats. Barnen kommer att få en egen gård att leka på och jag kommer få en egen tvättstuga och en egen trädgård. Drömmar slår in. äntligen kanske man kommer att kunna bjuda hem folk på middag utan att kvävas för att det blir för trångt

jag kommer kunna dricka mitt morgonkaffe ute på våran altan medan Milton leker på gården. Celia kan få en studsmatta och kan tälta på bakgården..., ..ja ni fattar. Jag längtar. jag kan knappt somna på kvällarna för jag ligger och planerar och möblerar och renoverar i huvudet. Dagarna skulle gärna kunna få gå snabbare. Jag skulle vilja börja packa, men det är för länge kvar att bo med flyttkartonger överallt för vi har ju ingenstans att ställa dom sen. Så det får vänta någon vecka till.

och så har min axel puckat ur igen. Så nu känner jag mig handikappad och måste försöka vila den. och eftersom att jag vill försöka undvika att vara sjukskriven så mycket som möjligt så får hemmet stå åt sidan. Så nu tar jag inte på mig några projekt. I morgon ska jag till sjukgymnasten och få prova akupunktur. hoppas innerligt att det hjälper.

I morgon ska celia på disco så vi var tvugna att åka på stan och köpa en klänning. för man kan tydligen inte ha gamla kläder när man går på disco.

och så har celia börjat på ridskola. Det ska bli spännande :-)