uppdatering.

Jag har försökt blogga en massa gånger från min telefon, men efter att jag gjorde en uppdatering på telefonen så har den blivit knäpp och det är en massa saker som inte funkar som det ska längre. Bland annat min blogg app. Jag har skrivit långa inlägg och sen försvinner dom bara. Och eftersom att våra datorer är mer eller mindre skruttiga allihop så¨sitter man nästan aldrig vid dom. Men nu ska jag göra ett försök.

Igår var jag till läkaren och blev halvtidssjukskriven resten av graviditeten. Jag har redan så sjukt mycket foglossning och det är ju så långt kvar av graviditeten. 23 veckor kvar. Så ibland vet jag inte hur jag ska överleva hela.
Inte blir jag mindre stressad av att flytten närmar sig. Och har ångest över hur mycket som faller på Jonas om jag är för ofärdig när det är dags. På det viset blev det inte så bra timing på den här flytten med allt vad det innebär.
Men nu är det bara 33 dagar kvar. Så det börjar närma sig så smått, även om det känns mest som att tiden står stilla. Jag förstår inte varför tiden automatiskt måste börja gå så sakta när man längtar till nåt.
 
Nu har vi i alla fall sånt underbart vår väder. Man vaknar och är så mycket piggare av ljuset. Och när man går ut känner man rent hur solens strålar värmer lite i ansiktet.
Idag ska jag nog ta fram cykeln. Det är skonsammare för fogarna att cykla än att gå och när det är sånt här väder så lockar det verkligen till att vilja vara ute och röra sig.
 
Ja, jag hade visst inte så mycket att berätta som jag trodde. Avrundar nu och tar en kopp kaffe.
Over and out!