snart nytt år.

I morgon är det nyårsafton. Den ska jag inte spendera hemma med mina älsklingar i åt.  Utan på jobbet. Men det ska nog gå alldeles utmärkt det med. Jag får trösta mig med att jag tjänar en massa pengar och att de som jag ska spendera dagen med är underbara människor som jag älskar så mycket att det inte gör lika ont att jag inte får vara hemma med familjen. 

Sista veckan har inte varit kul för min älskling. Han har fått ischias eller ett diskbråck. Vilket av det vet vi inte ännu.  Men sedan natten till söndagen har han knappt kunnat gå eller röra på sig. Nu har han varit på akuten igår och fått starka smärtstillande så nu kan han i alla fall ligga utan att ha för ont och han kan ta dig upp när han ska på toa och på de bättre stunderna på dagarna kan han vara uppe ett tag. 

Vi får se hur länge det ska ta innan han blir helt bra stackaren.  

Jag vill i alla fall önska mina nära och kära ett riktigt gott nytt år. Jag kan inte påstå att 2015 har varit något direkt fantastiskt år. Det har varit ett i överlag ganska tungt år. Så jag ser fram emot ett nytt år som förhoppningsvis bjuder på mer glädje och medgång.  

Nu ska jag försöka sovanoch hoppas att jag vaknar pigg och utvilad i morgon 

Over and out! 
.puss till mormor och moffa! ,