tisdag

Idag har Milton varit på dagis. Barnen vaknade vid 7 och morgonen flöt på rätt bra. När jag hade lämnat Milton på dagis kom Johanna förbi på morgonkaffe. Sen gjorde jag mig i ordning för ett möte på stan. Typiskt att det skulle vara sånt skitväder när jag för en gångs skull måste köra in till stan. Jag som tycker att det är nog obehagligt ändå. Men det gick bra. Jag var så modig. 

På eftermiddagen så vilade jag en stund och sen blev det en ny pingis match mellan mig och Celia.  45 minuter. Jag är så otränad att jag typ får träningsvärk av det. Men om en dryg vecka så ska jag få kortison i axeln så då kanske det inte gör lika ont att spela efter det. Men nu är det bekvämt att kunna skylla på att jag är kass för att axeln är trasig. Celia tycker att det är hysteriskt kul hur kass mamma är. Men hon försöker ändå ge mig komplimanger när jag gör nåt rätt :-) och även om jag fullständigt suger tycker jag att det är roligt att spela med henne. Hon har blivit duktig och man märker att hon älskar det. Min lilla prinsessa. Det är bra att hon får mamman att röra på sig. 

Milton somnade så snällt och fort efter godnattsagan. Jag läser samma bok som mamma läste för mig när jag var liten. Pippi piggelin. Lagom lång för en mamma som inte gillar att läsa högt. Och Milton verkar älska den. 

Jag älskar att vi efter 3 år äntligen har fått till kvällsrutiner med nattningen. Det innebär att vi hinner få en liten stund för oss själva en liten stund innan vi ska sova. Love it!