Onsdag kväll!

Nu har halva veckan rullat på. 
Idag ökade jag dosen på nya  medicinen och det enda jag känner är att jag är trött som en zombie. Men om det beror på medicinen eller att jag kommit in i den fantastiska kvinnoveckan låter jag vara osagt. Jag har varit extremt kvällstrött den här veckan. Jag har somnat på soffan direkt vi har nattat barnen på kvällen och ändå har jag fortsatt att sova direkt vi gått upp i sängen igen. 

Milla blir allt morgonpiggare. Nu vaknar hon strax före halv sju. Det är jätte jobbigt för den här dödströtta mamman. 
Jag undrar hur i friden jag ska kunna leva ett liv med tidiga mornar. Det funkar ju fan inte att vakna.

I natt fick jag lov att sova med Julia nere på soffan för hon var jätte orolig och voffade åt nåt som hon verkade höra, som jag inte hörde. Det verkade typ som att hon var mörkrädd. så jag kurade ihop mig på soffan och då kom hon och kröp upp på mig och somnade till slut. Lillgumman. 
 
Annars har jag inget att berätta alls faktiskt.
 
Allt lunkar på precis som vanligt,...
Idag känner jag mig låg i humöret och har mest en massa ångest och oro.... Kan inte tänka positivt utan oroar mig bara. I morgon kanske det är en bättre dag med lite tur. 
Till helgen ska vi åka till boden. Då ska jag få mina ögonbryn fixade för färgen satt inte så bra så nästan allt är redan borta. Det ska bli så skönt att få det gjort...kommer att känna mig som ny igen :)

Over and out!