Våren på intåg?!

Ikväll är det alltså valborgsmässoafton. Känns rätt avlägset med vår när man vaknar till ett vitt snöigt boden. Igår var det däremot helt underbart med sol och värme. 


Linda fixade mina ögonfransar när vi kom fram. Sen åkte vi och handlade. Vi åt tacos och sen hade vi lite myskväll framför tvn. Jag försökte dessutom lära mig att dricka vin. Men det går bara inte. Det är rent så äckligt att jag ryser i hela kroppen av bara tanken på det. Jag önskar att jag tyckte om vin. Det ser ut som att alla som tycker om vin har så mycket mysigare liv än mig som bara dricker pepsi. Men, jag får nog ge upp. Jag kan inte förstå hur man frivilligt häller i sig den där skiten. Jag dricker hellre skurmedel. 

Barnen somnade sent igår och vaknade före tuppen så det här kan bli en väldigt lång dag. Jag har sovit så himla dåligt att jag känner mig bakfull. 

Men om vi kanske kan vila en stund på dagen kanske man orkar gå i snöstormen till majbrasan och låtsas att våren är nära 😔

På nedersta bilden tycker jag att Celia var lite mammalik. Det är inte ofta jag ser drag från mig själv i den damen men på den här bilden gör jag faktiskt det 😁