Söndag

Idag har det varit en typisk söndag. Så där seg och grå och degig som bara söndagar kan vara. 

Förutom att jag och Johanna gick en promenad på 6.5 km på förmiddagen så har jag inte gjort många knop alls. 

Jag var förbi mamma en yttepytte stund på morgonen för en morgon kopp kaffe. 
Och det bestämdes att jag ska skjutsa henne till lassa tidigt i ottan i morgonbitti så pappa slipper vara ledig från jobbet och att mamma ska slippa bli stressad att han kanske inte ens kan komma loss från jobbet nu när det är hektiskt där ute på "drömfabriken" så, jag ska vara ställföreträdande pappa. Det blir spännande för småttingarna ska ju med så jag lär få det rätt spännande att hålla ordning på de små liven. Dom 2 har varit rätt billiga idag förövrigt. 
Dom bara bråkar och slåss med varandra och idag har dom verkligen varit lite extra som katt och råtta. Ibland är det en himmelens tur att dom är rätt söta.

Jag måste börja träna mina magmuskler. Vi åt pizza och grejs i lördags och min mage är precis som att jag är gravid så fort den är lite mätt eller bajsnödig. Jag har laddat hem en app som heter "mamma-mage" där man ska börja träna de inre magmusklerna som liksom behövs för att magen ska orka hålla ihop. Nu får vi se hur länge det ska ta innan jag faktiskt börjar använda appen bara 🙄 sånt känns jobbigt. Jag har inte tränat min mage en enda gång sen Milla föddes för snart 3 år sedan. Så det börjar nästan vara hög tid för det antar jag. 

I alla fall så tyckte jag att jag var så himla kul när jag kom på att jag skulle ta en bild på min gravidliknande mage och luras på Facebook och instagram. Och jisses vad jag lyckades lura många även fast jag egentligen tekniskt sett skrev i inlägget att det berodde på för mycket pizza och slappa magmuskler och att beräknad ankomst skulle vara "i morgon" (läs idag) 
Där ser man vad ögat luras. Att man inte ens läser klart inläggen utan bara första meningen och sedan bränner man iväg ett grattis. 
Grattis till mig. Det blev en 💩-unge. 

Alla som känner mig tror jag egentligen vet att jag tycker att jag har så det räcker och blir över med den befintliga familjen som jag har redan. Både busiga små terrorister, trotsiga tonåring och obstinat hund, dement katt och allmänt störig make. Ja, gudarna ska veta att det är inte alltid lätt att vara mig alla dagar i veckan. En bebis till i huset är typ det sista jag önskar mig. Tar nog hellre vägglöss faktiskt. Vägglöss och magsjuka. Vägglöss, magsjuka och fästingar. Ja, faktiskt. Jag är fullkomligt övermättad på bebisfronten. Det räcker så gott med att få träffa Holly ibland och snart kommer ju lill -kusinen som man får snusa på. Det kommer att räcka till det är dags att bli mormor. (Vilket förhoppningsvis dröjer) jag hoppas att Celia ska satsa på en karriär som dansare i en k-pop grupp i Korea några år så att jag inte behöver bli mormor lika ungt som min egen mamma. Ve och fasa. Jag har faktiskt bara 3 år kvar till den åldern hon var när Celia kom. Jag berättade det rätt nyligen för min gamla kompis Emil. 
Jag -mamma blev mormor när hon var 38. Alltså som jag är om 3 år. 
Han -va?! Har du sagt förlåt! 
Haha näe. Det har jag inte. Men jag sänder ett litet förlåt här. Usch så hemskt att göra en så ung människa till mormor 😂 det låter jätte gammalt. Och tillbaka till min fobi för att åldras men att titulera mig som mormor om 3 år. Näe. Där går fan min gräns. 
Kanske till en hundvalp. Kanske....