Long time NO see

Tänkte att jag kunde komma in här och visa ett litet livstecken. 🙄
Senaste tiden har vi hunnit sitta i magsjukekarantär som jag hunnit berätta om. Det var en seg och långvarig variant. Det var bara jag och Celia som klarade oss. 

Under karantänen hade jag ju tack och lov mitt toalett - projekt att roa mig med. Och då menar jag verkligen tack och lov, för jag dör av rastlöshet om jag måste vara hemma så mycket. 

Det tog mig en dryg vecka att fixa toan, men jag är väldigt nöjd med resultatet och stolt över mig själv för jag gjorde det helt själv. Men det var faktiskt rätt kul. Jag stängde in mig på toan och spelade musik och det påminde mig väldigt mycket om när jag renoverade hela min lägenhet som jag köpte typ 2008 när jag och Celia flyttade hem igen från stan. Då fixade jag heeela lägenheten innan vi flyttade in. Målade om 3 rum och kök, 2 toaletter och en stor hall helt ensam. Men jag var piggare då. Jag har ju inte ens hälften av orken jag hade före jag blev utbränd och min axel gick sönder, för att inte tala om höfterna som tog stryk av graviditeterna. Så relativt små projekt är som att bestiga ett berg idag. Men jag är så nöjd. Tänk att för bara under 3000 kronor fick vi typ ett nytt badrum. Känns väldigt mycket mer trivsamt att gå in där nu. Dessutom känns det som att hela huset känns mer komplett nu när bägge badrummen är fixade. Vårt hus är fint nu. Och nu kan man koncentrera sig mer på att leva och trivas. Nästa projekt som jag vill göra är att fixa min vidriga tvättstuga & skaffa en torktumlare. Men det lär ju dröja ett tag till dess.

Annars?! Idag har jag blonderat min utväxt. Suttit ute och solat i det underbara vårvädret. När man sitter i grillhörnan så är det lä och blir riktigt varmt och skönt.

Igår var jag och Milla hos mamma & pappa och grillade korv. Brorsan med familj var också där. Riktigt mysigt. 
Har äntligen fått träffa lilla Vega. Söt som socker och pytteliten. 

Idag fyndade Jonas nya cyklar på köp & sälj. Begagnade men i väldigt fint skick. Så nu kan barnen cykla bättre. 

Jaja... Det var det om det.