tjohej bloggsen

Jisses vilken jobbig och stressig period jag är inne i just nu.
Det är så mycket med katterna. Inte bara liksom att sköta dom utan också att svara på en massa mail osv med eventuella köpare. Det är besök av köpare som ska bokas in. Papper som ska skickas. 

På torsdag fyller Milla år och i vanlig ordning så ligger jag efter i planeringen. Dessutom kommer det ett par från Umeå i morgon och ska kolla en katt. Sen har vi tid med Milton på barn avdelningen. 

Det är halvtrögt att ställa om sig till vardag med rutiner och tider som ska passas. Jag har börjat om med KBTn och har börjat få hemläxor igen eftersom att jag har tappat en massa senaste tiden så jag får liksom börja om från början igen. 

Idag fick jag hem en ny telefon. Jag var egentligen väldigt nöjd med den jag hade, men Celias telefon är drygt 4 år gammal och har sjungit på sista refrängen allt bra länge nu. Och mitt ena abonnemang gick bindningstiden ut på nu. Så då kände jag att det var lika bra att ta ut en ny till mig så Celia kunde få min andra medan den också är relativt ny och fräsch. 
Jag var så rädd att jag skulle ångra mig och lite rädd är jag ännu. Vissa saker har man ju blivit bortskämd med. Som tex ett galet bra batteri, väldigt snabb laddningstid och väldigt bra kamera. Men jag kan ju inte utvärdera den här telefonen efter bara några timmar. Kanske är den minst lika bra och än så länge känns det jätte bra. Jag lyckades ju dessutom förhandla ner priset på den med 1200 kronor och på det viset blir det typ precis samma kostnad Som Jag redan hade.

Nu ska jag sova för jag har 100 saker som ska hinnas i morgon och en massa av dom sakerna måste hinnas före klockan elva. Just nu känner jag bara att jag skulle behöva klona mig själv.

Näe. God natt. Nu har jag i alla fall lämnat ett litet livstecken 💗