torsdag

Idag har Jonas varit ledig. Så jag fick sovmorgon till klockan nio. Det är nog en av de bästa sakerna med Jonas. Att han är gräsligt morgonpigg, så eftersom att han alltid vaknar lätt och tidigt så får morgontrötta lilla jag sovmorgon rätt ofta. Det är väldigt uppskattat. Jag kollade just in statistiken på bloggen och jag har 4-6 stadiga följare. Så jag måste väl uppdatera mina trogna läsare om att Jonas har börjat måla ena väggen utomhus idag. Fy faaaan så snyggt det kommer att bli.

För några dagar sen fick Celia en kickbike av sin pappa. Milton har ju varit så sugen på att låna hennes, vilket han så klart inte får. Men idag var det hans turdag för mormor och morfar hade varit på stan och köpt en egen liten kick åt honom. Oj så nöjd han är. Han har ju dessutom sprungit omkring och knyckt allas foppa tofflor och gått med. Mina blommiga och moffas i storlek typ 45. men dom hade köpt egna små foppa också som passar hans små fötter perfekt.

Annars har vi haft besök av både svärmor och svärfar. Svärmor lagade jätte god lunch och fixade och sen har dom hjälpt till med lite målarjobb också.
På eftermiddagen bjöd mamma och pappa på lite grillat också som var så gott att det inte var klokt.

På kvällskvisten kom Lina och höll mig sällskap. Nu har jag bäddat ner mig i en skön säng. Jag har ont i hela mig....
Och säger Over and out!