en perfekt 1-års dag!

Det blev en helt underbar födelsedag för lilla Milla och hon har fått så fina presenter! Vissa saker är kanske mest mamman glad för men leksakerna blev hon väldigt nöjd över!
Här kommer lite bilder på det hon har fått så gammelmormor får se :-)
dockvagn från gammelmormor. Den var rätt dyr och stor för lilla Milla nu.  Men handtaget går att sänka och den är så rejäl att den kommer hon kunna ha i flera år om hon blir en docktjej. en "boken om mig" av faster Malin ett set kläder av mormor och morfar plus en till tröja som hon har på sig på ett annat kort och strumpor som jag hade önskat till henne.här är andra tröjan tillsammans med ett par byxor hon fick av Johanna. Telefonen fick hon också av Johanna och den var väldigt kul.
en gosig kanin av Celia ett litet hus som är en väska med små djur i.en gosig elefant en hopp-kossa från ossen bebis till vagnen från ossett regnställ från  faster Malin med matchande stövlar från Johanna och flera uppsättningar kläder av Felicia och Pontus!celia bakade en alldeles egen tårta till Millasom smakade väldigt gott!den stora tårtan blev också fin och god. Malin stod för utseendet och Mormor skrev texten. Kladdet inuti stod jag för.här är hennes ryggsäck som hon ska ha på dagis och hennes nya skor nunu

Kommentera här: