Fredag utan mys.

Alltså hela den här veckan har ser varit sjukstuga här på nummer 13.
Jonas fick feber på söndagen. Rätt hög, nästan 40 grader. Och så fortsatte det typ till onsdag. Inte nog med det så brakade hans rygg ihop också som grädde på moset. Och han hade lyckats få en tid hos en kotknackare, tidigt onsdag morgon. Han skulle köra lilla skalman för jag skulle ju lämna småttingarna på skola/dagis. Så han åkte. Typ 3 minuter senare ringde han. Då hade bilen lagt av. Det hade bara börjat blinka en massa lampor och sen dog den helt. Så det slutade med att vi fick åka och bogsera den till en kille som brukar hjälpa oss med bilarna. Eftersom att oljelampan var en av lamporna som lös så var man ju rädd att någonting hade skurit i motorn. Men det visade sig att det var batteriet som hade kortslutit sig. Mest troligt på grund av kylan. Vi blev 1500 fattigare, men det kändes ändå billigt med tanke på att man hann tänka det värsta. 

Igår var alla i familjen hemma. Ingen mådde riktigt 100. Småttingarna hade sovit dåligt. Var hostiga. Celia har haft ont i huvudet. Jonas var fortfarande risig trots att febern äntligen hade börjat gå ner. 

Jag hade en tid på psyket. Och på förmiddagen mådde jag fina fisken förutom att jag hade börjat hosta. 🙄 Men på kvällen fick både jag och Milton feber. Jag får sällan feber. Kanske en gång per år... Eller vartannat. Jag behöver inte ens få hög feber för att jag ska känna mig smått döende. Milton däremot snittade 39.8 hela natten och var verkligen väldigt dålig, så det blev inte många timmar sömn 😥 han jämrade sig och grät från och till och vi hade på tvn så han kunde ligga och se när han inte kunde sova 😴 Jonas och Milla sov på soffan. 

Idag har han varit helt knäckt hela dagen. Sängliggande helt och hållet, till typ 20.00 då orkade han komma upp och sitta med oss i soffan en liten stund och se lite på talang. 
Men sen blev han trött igen och ville gå ner i källaren och vila. Tror han somnade en stund och vaknade lagom till vi skulle lägga oss... 

Jag har knaprat Alvedon och ipren för att orka med dagen, för det är ju ändå så att en mamma aldrig har tid att ligga sjuk. 
Men nu på kvällen har jag successivt börjat må sämre och sämre. 

Nu sittligger jag i soffan för jag har så ont i kroppen. Blir hostig när jag ligger plant, blir tät i näsan och jag är törstig hela tiden. 
Jag hoppas på en bättre morgondag och önskar att Milla får klara sig utan att bli smittad hon med. 

Det här var sammanfattning av den här veckan. 😔 En riktig skit vecka. Men det finns folk som har det så mycket värre så man ska inte klaga allt för mycket. 

Glad alla hjärtans dag i efterskott till alla nära och kära. Vi missade helt att fira. Inte för att vi brukar göra det ändå. Jag tycker personligen att det bara är en jippodag. Man älskar väl varandra alla dom andra 364 dagarna på året lika mycket. 

God natt❤️

Kommentera här: