Äntligen fredag

För 3e dagen i rad vaknade jag direkt väckaren ringde. Jag fattar inte vad fan som händer med mig...
Jag hade ju en mattelektion på morgonen. Det var spännande och inte lika hemskt som jag hade förväntat mig, även om det är det skolämnet jag hatar mest av allt. 

När jag kom hem gjorde vi ett ryck och tömde toan där uppe på allt sågspån. Nu återstår bara det här med att tömma Millas rum och sen täcka alla golv och trappen. 

Idag var jag förbi farmor en snabbis innan jag hämtade Milton på fritte.
Efter det beställde vi pizza 🍕 för vi var för lata för att vi var för lata för att laga middag och vi har typ ingenting i skåpen så det är svårt att hitta på någon maträtt. Vi måste storhandla. 

Jag hittade en grej på köp och sälj till Milla. Pet shops som var värsta mode leksakerna när Celia var liten. Det säljs inte längre. Men Milla leker med såna jätte mycket på dagis så jag blev så glad när jag hittade ett jätte stort paket med både ett hus och flera figurer. För bara 250 kronor. Det bittra i kråksången är att Celia hade Massor med såna när hon var liten, men sen blev hon för stor och alla dom där sakerna låg bara i källaren och när vi hade en klädbytardag här i hamn så tänkte jag att Celia lika gärna kunde sälja sina såna för att tjäna ihop lite pengar. Aldrig tänkte jag att hon bara typ 3 år senare skulle ha en lillasyster som skulle vilja leka med såna. Men nu löste det sig ju snyggt, och det är ju aldrig fel att kunna köpa begagnade saker. 

Nu ikväll känner jag mig riktigt vissen. Känns som att jag håller på att bli sjuk 🤧jag är snorig, fryser och det liksom svider i skinnet och ögonen precis som det brukar göra när jag får feber. Jag har spenderat hela kvällen i soffan. Vi har sett idol och jag vet inte om jag kommer klara av att hålla mig vaken till röstningen senare. Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu när vi har så mycket som måste göras i helgen, alla andra helger brukar vi inte ha något alls inplanerat. Men just denna helg är det massa som man måste göra och då tycker min kropp att det är passande att bli krasslig. Jävla svikarkropp. 

Nu har jag inget mer att berätta, over and ut!